Tennis

VLTC

De Veldhovense Lawn Tennis Club, kortweg VLTC, is meer dan een plek waar je kunt tennissen. Het is vooral een club waar de leden samen zorgen voor een gezellige tijd. VLTC heeft veel leden die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan het succes en de gezelligheid van de vereniging.

VLTC bestaat sinds 1962 en vierde in 2012 haar 50-jarig jubileum. VLTC is een zéér actieve vereniging met een eigen karakter en staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer tijdens toernooien, feesten en andere festiviteiten.

 

Nieuw bij VLTC is het programma Tennis Fit 55+

Zo lang mogelijk fit op de baan staan? Met Tennis Fit gaat dat zeker lukken!

TENNIS FIT

Wij verzorgen speciaal voor jou als 55+’er een compleet programma, zodat je zo lang mogelijk fit en blessurevrij kunt genieten van tennis. Het compacte programma bevat drie onderdelen:

 

-8 keer Tennis Fit Training,

-Expert Meeting.

-Mogelijkheid tot extra begeleiding van fysiotherapeut en het laten afnemen van een fitheidstest.

 

Tennis Fit Training

In plaats van een normale lessenreeks (van bijvoorbeeld 15 of 20 lessen), bieden we je een compacte en verkorte reeks van 8 Tennis Fit Trainingen aan. De Tennis Fit Training wordt verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens deze training ligt de nadruk op (tactische) spelverbetering en het voorkomen van blessures. Je doet vooraf eerst een gezamenlijke warming-up en na afloop drink je gezellig een drankje met elkaar.


Expert Meeting

We gaan je helpen te voorkomen dat je een blessure krijgt. En we vertellen hoe je er sneller van herstelt mocht je toch een blessure krijgen. Dat doen we tijdens een Expert Meeting: een informatiebijeenkomst waarin gesproken wordt over het voorkomen en herstellen van

blessures. Deze Expert Meeting zal verzorgd worden door Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt.

 

Twee keer in het jaar kunnen 55+ leden vrijblijvend gebruik maken van een Fittest. Dit om de individuele fitheid in kaart te brengen.

 

KOSTEN

Tennis Fit: € 35,- voor een lessenreeks van 8 lessen of € 5,- per les.

 

INSCHRIJVEN

Heb je zin om dit te doen? Meld je dan aan via de button contact/inschrijven of door telefonisch contact op te nemen, of een email te sturen naar de Fitcoach. Wil je eerst meer weten? Stuur dan ook even een mailtje met jouw contactgegevens.

T: 040-2543990

E: bob@stichtingsamensportief.nl